Acasă ACTUALITATE Jurnalista celebra in Romania condamnata la INCHISOARE!

Jurnalista celebra in Romania condamnata la INCHISOARE!

45

Nu apare la televizor insa vocea ei a patruns in casele a milioane de romani. Acum a fost condamnata la un an de inchisoare cu suspendare.

Este vorba despre directorul Centrului Cultural Media al SRR, Oltea Şerban-Pârâu, care a primit un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese, printr-o decizie a Judecătoriei Sectorului 1, care nu este definitivă şi urmează să fie atacată cu apel, după cum a declarat aceasta pentru Mediafax.

Printr-o hotărâre pronunţată luni de Judecătoria Sector 1, Oltea Şerban-Pârâu, actualul director al Centrului Cultural Media Radio România şi director artistic al Orchestrelor şi Corurilor Radio, a fost condamnată la pedeapsa de un an de închisoare cu suspendare, potrivit unui comunicat al Federaţiei Române a Jurnaliştilor MediaSind.

Aceasta a fost condamnată „sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conflict de interese, în formă continuată”, potrivit informaţiilor publicate pe Portalul Instanţelor de Judecată.

De asemenea, instanţa a suspendat condiţionat executarea pedepsei pe un termen de încercare de trei ani calculat. Totodată, instanţa a suspendat executarea pedepsei accesorii aplicate acesteia pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei principale. În plus, Oltea Şerban-Pârâu trebuie să plătească 1.600 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat.

Hotărârea instanţei poate fi atacată cu drept de apel, în termen de zece zile de la comunicarea acesteia.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos