10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăStirea zileiIohannis s-a intalnit cu David Cameron: Vesti BUNE pentru romanii din Anglia!...

Iohannis s-a intalnit cu David Cameron: Vesti BUNE pentru romanii din Anglia! ”Am primit asigurari in numele Marii Britanii…”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că românii din Marea Britanie că vor putea munci în continuare în Regat, chiar şi după referendumul de ieşire din UE.

Şeful statului a primit asigurări în acest sens de la premierul britanic David Cameron, la summitul UE de la Bruxelles, anunta stiripesurse.ro.

„Pentru noi, sunt foarte multe mize și suntem hotărâți să ne negociem poziția foarte bine. În primul rând, sigur, poziția românilor care lucrează și trăiesc în Marea Britanie. Și, apropo, am primit asigurări de la premierul Cameron, în numele Marii Britanii, nu în nume personal, că românii vor putea să rămână, vor putea să muncească și și-a cerut scuze pentru incidentele care au avut loc acolo. Este, din păcate, foarte clar că nimeni nu a avut un plan B. Acest lucru ne arată că toți s-au așteptat să se voteze pentru Remain și au fost surprinși de rezultat. Chiar premierul Cameron ne-a confirmat că tabăra Leave nu are niciun plan concret”, a declarat Iohannis.

 

Ultimele stiri