24.3 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiIon Cristoiu SCANDALIZEAZA o tara intreaga: Mama politistului mort Bogdan Gigina SA...

Ion Cristoiu SCANDALIZEAZA o tara intreaga: Mama politistului mort Bogdan Gigina SA TACA! E prea REVOLTATA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Atac rusesc cu rachete la granita Romaniei! Presedintele Iohannis: ”Sunt crime de război!”

Președintele României susține că atacurile rușilor pe Dunăre reprezintă...
În acest context, jurnalistul Ion Cristoiu, invitat la B1 TV, marţi, 20 septembrie, este de părere că mama poliţistului Bogdan Gigină ar trebui să tacă şi că este „prea revoltată“, atrăgând atenția că femeia este manipulată politic.

Din punctul meu de vedere, mama polițistului ar trebui să tacă. Trebuie să tacă. În asemenea cazuri taci. Deja e prea activă pe scrieri în presă. Sun om bătrân, cunosc. Este prea revoltată. Te-ai revoltat o dată, te-ai îndurerat, acuma începe să povestească, e cultivată, dacă nu știe e manipulată într-o direcție politică. Poate să fie și mama lui Iisus Hristos, dacă este manipulare nu e corect. Durerea față de moartea fiului nu justifică politica pe Facebook”, a declarat Cristoiu.

Bogdan Gigină a murit în octombrie 2015, în timp ce făcea parte din echipajul care însoţea maşina lui Gabriel Oprea, acuzat de DNA de ucidere din culpă, dar scăpat de anchetare în urma votului Senatului.

Ultimele stiri