Acasă Comentariul zilei Marian Godina SCARBIT: Imi e SILA! Imi pare rau ca sunt politist!

Marian Godina SCARBIT: Imi e SILA! Imi pare rau ca sunt politist!

Marian Godin a scris luni seara, pe Fakebook, ca votul dat in Senat in cazul lui Gabriel Oprea reprezinta unul dintre momentele in care ii pare rau ca este politist, afirmand ca ii este sila de ceea ce s-a intamplat in Parlament, potrivit Mediafax.„Imi iubesc meseria de politist si imi place mult ceea ce fac, pentru ca asta a fost visul meu pe care mi l-am indeplinit destul de greu, prin munca si fara niciun <<ajutor>>. Daca m-ar interesa un salariu mai mare, as putea pleca oricand din Politie, dar asta ar insemna sa renunt la un vis si sa le fac unora pe plac. Sunt momente, totusi, cand imi pare rau ca sunt politist, iar seara asta e unul dintre acele momente. Imi pare rau, pentru ca statutul imi interzice sa imi exprim public opinii politice, pentru ca tare ma mananca sa scriu niste cuvinte dupa ce s-a petrecut azi. Nu am sa o fac pentru ca nu vreau sa incalc vreun regulament, mai ales ca sunt oameni care abia asteapta sa gresesc cu ceva”, a scris Marian Godina.

El continua, afirmand ca e lesne de inteles ceea ce simte.

„Am voie sa spun ce simt? Imi e sila! In rest…ucidere din culpa, abuz in serviciu sau alta infractiune? Habar nu am si nici nu e treaba mea sa deslusesc asta, e treaba altora, a unora care, din pacate, nu au fost lasati sa o faca￯, conchide politistul din Brasov.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCel mai mare eveniment de dezvoltare personala, sanatate si frumusete din Romania incepe la Bucuresti!
Articolul următorParintele Nicolae Tanase despre societatea de astazi: Mare PACAT este lenea! Dar mai mare PACAT este lacomia de munca!