Acasă Videoclipul zilei Ion Tiriac, chemat sa dea explicatii in Senat: Daca ma apuc sa...

Ion Tiriac, chemat sa dea explicatii in Senat: Daca ma apuc sa vorbesc probabil ma ia DNA-ul!

23
Omul de afaceri Ion Țiriac este extrem de revoltat din cauza faptului că nu mai poate organiza la București turneul de tenis și a fost invitat în Senat, la Comisia Economică, pentru a explica care este situația Arenelor Romane, unde se desfășura acest teren de tenis.
Ion Țiriac a explicat că arenele nu mai îndeplinesc standardele legale pentru că proprietarul, Banca Națională, nu face investiții. Mai mult, omul de afaceri arată că are informații conform cărora Arenele Naționale au fost vândute ilegal către Banca Națională și tocmai de aceea vrea să dea în judecată BNR-ul, pentru a se verifica cum s-au făcut tranzacțiile.În acest context, Ion Țiriac a spus că are noroc că a venit să vorbească despre problemele sportului, pentru că dacă era chemat să discute despre economie, după ce ar fi spus ce avea de spus probabil era săltat de procurorii DNA.

Vă mulțumesc că m-ați chemat aici pentru sport, pentru faptul că s-a gândit cineva și la noi. Dacă mă chemați pentru economie trebuia să mă gândesc dacă vin, pentru că când ieșeam de aici probabil că mă lua DNA-ul.

Noi am ajuns la concluzia să dăm în judecată după luni de zile de analiză, după ce am văzut cum a ajuns la dumnealor această bază, ce au făcut cu baza și vreau să văd dacă cineva mai gândește normal. După părerea multor legiști această bază nu s-a vândut legal, nu s-a vândut la nu preț real, dă-ți seama că azi la prins pe un ministru cu o damigeană de țuică și l-au luat, d-apăi pentru o asemenea bază, care a fost luată sportului și a fost folosită vreme de 20 și ceva de ani gratis”, a declarat Ion Țiriac, în Parlament.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos