26.6 C
București
marți, iunie 25, 2024
AcasăACTUALITATEIronie: Dupa ce a prabusit podul din Neamt, PSD vrea sa construiasca...

Ironie: Dupa ce a prabusit podul din Neamt, PSD vrea sa construiasca poduri noi in Ucraina!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti ca Romania trebuie sa isi asume rolul de a deveni un hub regional care sa asigure stabilitatea si dezvoltarea in Estul Europei si zona Marii Negre, iar primul pas in acest proces este participarea activa la reconstructia Ucrainei.

„Romania trebuie sa isi asume rolul de a deveni un hub regional care sa asigure stabilitatea si dezvoltarea in Estul Europei si zona Marii Negre. Iar primul pas in acest proces este participarea activa la reconstructia Ucrainei.

In discutiile pe care le-am avut astazi cu domnul Oleksandr Kornienko, prim adjunct al Presedintelui Radei Supreme a Ucrainei, am subliniat dorinta ca tara noastra sa concentreze resurse financiare europene si internationale pentru a sprijini procesul de reconstructie a Ucrainei.

Pe langa multe alte aspecte care tin de dezvoltarea conexiunilor de transport cu Europa, cred ca este necesara instalarea rapida in Ucraina a unei echipe comerciale, economice si umanitare care sa faciliteze procesul de reconstructie, dar si de facilitati fiscale pentru companiile romanesti si autoritatile locale care vor dori sa investeasca acolo”, a scris Marcel Ciolacu, marti pe Facebook.

El a adaugat ca „dincolo de aceste aspecte, am participat alaturi de domnul Kornienko la inaugurarea expozitiei fotoreporterului ucrainean Max Levin, ucis cu brutalitate de rusi in timp ce isi facea meseria”.

„Fotografiile sale arata fata cruda a unei invazii militare nejustificate si neprovocate, care a schimbat radical vietile unor oameni nevinovati si care a provocat cea mai grava criza umanitara si de securitate din ultimele decenii. Multumesc mult si pentru desenul primit de la copiii ucraineni. Exista speranta!”, a completat Ciolacu.

Toate cele trei poduri care leaga Severodonetk de zonele din jur sunt in acest moment prabusite.

Ultimele stiri