Acasă Alba Izvorul din judetul ALBA despre care se spune ca poate vindeca ORICE...

Izvorul din judetul ALBA despre care se spune ca poate vindeca ORICE BOALA!

In judetul Alba exista un izvor a carui apa ce provine din Muntii Apuseni este considerata miraculoasa si oameni din toata tara vin aici pentru a bea si pentru a se vindeca de boli.

Din inima munților Apuseni izvorăște o apă despre care oamenii din zonă spun că ar avea însușiri miraculoase. Localnicii din comuna Ocoliș au numit-o simplu ”apa vie” sau ”izvorul tămăduirii” și sunt convinși că ea reprezintă leacul perfect pentru cei mici de statură, scrie citynews.ro.

“Dacă o bei când ești copil crești. Are niște proprietățile mai speciale decât celelalte ape. Există un localnic care a băut apă de aici, din izvorul acesta. I-au dat părinții lui apă de aici și a crescut la 2 metri”, spune un localnic.

Legenda spune că, în urmă cu câțiva ani, un tânăr s-a înălțat brusc cu câțiva centimetri după ce a băut apa care izvorășete pe Valea Runcului. La început oamenii nu au crezut minunea, însă au fost și alții care au încercat băutura miraculoasă. Aceștia susțin, la rândul lor, că ar fi crescut în înălțime.

Cât este mit sau cât este realitate din această poveste nici măcar localnicii nu știu să spună cu exactitate, însă turiștii vin aici pentru a bea măcar o gură de apă din izvor, ca să mai crească puțin, exact așa cum s-a întâmplat cu băiatul din legendă.

Faima izvorului a depășit hotarele comunei, mai ales că există și doctori care prescriu această apă drept leac pentru diferite boli. Așa se face că, zilnic, zeci de persoane vin în Ocoliș pentru a lua miraculosul medicament.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCele mai simple trucuri care opresc SUGHITUL!
Articolul următorFOTO Nu o sa-ti vina sa crezi cat CASTIGA un cersetor!