Acasă Ilfov Jandarmeria Romana: Trei jandarmi din Ilfov s-au impuscat intre ei, doi au...

Jandarmeria Romana: Trei jandarmi din Ilfov s-au impuscat intre ei, doi au ajuns la Urgente

Doi jandarmi din Ilfov au fost împușcați, din greșeală, de un coleg, în timp ce aflau într-o misiune în noaptea de miercuri spre joi. 

În urma incidentului, unul dintre jandarmi a fost rănit la mână, iar altul în abdoment.

„Un echipaj format din trei subofițeri, în timp ce acționa pe raza județului Ilfov, a observat, pe un teren viran situat pe Centura București, între localitățile Glina și Pantelimon, un autovehicul suspect. Ajunși la fața locului, jandarmii au observat mai multe persoane care sustrăgeau fier. În încercarea de a-i opri, unul dintre jandarmi a coborât din autospecială și a executat mai multe focuri de armă, în plan vertical. După somațiile legale făcute, subofițerul a revenit în autospecială și în momentul în care a vrut să asigure armamentul acesta s-a descărcat, unul dintre jandarmi rănindu-se la mână, iar glonțul ricoșând în abdomenul unui alt jandarm”, au transmis autoritățile.

Cei doi jandarmi au fost preluați de către ambulanță, conștienți, și transportați la spital. Conform primelor detalii, leziunile provocate nu le pun viața în pericol.

„Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate”, au punctat autoritățile.

În urma situației create, hoții au fugit.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn star pop din Rusia a murit în condiții suspecte, la scurt timp după ce l-a criticat public pe Vladimir Putin
Articolul următorVeste buna! Premierul Nicolae Ciucă: Asigurăm finalizarea și operaționalizarea a trei centre de arși, la Timișoara, Târgu Mureș și București