Acasă Ilfov Tu unde iti tii banii? E dezastru dupa ce documentele mai multor...

Tu unde iti tii banii? E dezastru dupa ce documentele mai multor banci mari din Romania au ars in incendiu urias din Ilfov!

Un incendiu uriaș a izbucnit, vineri, la un depozit din localitatea Dărăşti, judeţul Ilfov, fără să fie înregistrate victime. Pompierii au reusit sa-l stinga complet dupa aproape 24 de ore, timp in care enorm de multe documente importante s-au facut scrum.

Construcţia este o hală din structură metalică, amenajată ca depozit pentru arhivă.

De mai bine de 24 de ore, focul are fără a putea fi stins. Au fost mistuite tone de documente care aparțin celor mai importante bănci din România, dar și altor companii.

Conform observator.tv, depozitul eaprției companiei GLOBAL ARHIVE MANAGEMENT (GAM). BANCPOST, BRD, PIREUS BANK, BCR ASIGURĂRI DE VIATĂ sunt printre clienții afisați pe site-ul companiei al carui depozit a ars.

Leroy Merlin și OMNIASIG au si ele contracte de depozitare a arhivei cu GMA, la fel cu alte peste 170 de companii, mai precizează sursa citată.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAngela Merkel, dupa intalnirea cu Trump: S-a dus vremea in care puteam avea incredere unii in altii! Europa e pe cont propriu!
Articolul următorNe vindem istoria pentru un pumn de arginti! Conacul Brancoveanu de la Breaza DEMOLAT pentru a face loc unui supermarket!