Acasă Monden Jude Law… altfel!

Jude Law… altfel!

35

Cine esti tu si unde-i britanicul cel sexy? Cel care jongla odata cu Sienna si cu bona face acum valuri mai mult cu greutatea decat cu aspectul lui fizic.   Cei care s-au aflat recent in Saint-Tropez n-ar fi ghicit niciodata ca inotatorul pufos si cu crestetul defrisat, din Clubul 55, este unul si acelasi cu superbul Jude Law.

Ei bine, da, britanicului de 39 de ani se pare ca nu-i mai pasa nici de patratele, nici de podoaba capilara care a pornit pe un drum fara intoarcere. Favoritii par a fi acolo cu un motiv, caci acesta va fi lookul deloc flatant al personajului pe care Jude il interpreteaza in noul lui film, „Dom Hemingway“.

Unii ar spune ca si kilogramele in plus vin la pachet cu rolul. Altii sustin ca Jude trece, de fapt, prin criza varstei mijlocii. „Pierde noptile, bea, fumeaza si mananca junk food. Iar astea il fac sa se afunde in depresie.“  Iar dupa esecul cu Sienna Miller, Jude se pare ca trece si printr-o criza acuta de femei. „Cel mai mare viciu al lui Jude au fost femeile. Dar acum nu-i mai pica in brate ca pe vremuri“, adauga sursa.

Si asta nu e tot.   „Studiourile cred ca filmele lui nu mai au succes, daca Jude nu mai are acel aspect de pretty boy. Lui Jude nu i-a pasat niciodata ca-i frumos. Dar acum, cand incepe sa imbatraneasca, isi da seama ca a fost dependent de lookul sau.“ Asa sa fie oare? Caci, cu zece kilograme in plus sau minus ori cu zece mii de fire de par lipsa, Jude e, totusi, un actor talentat. Iar asta nu se pierde cu varsta. Precum parul…

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos