Acasă Monden Gest ”ortodox” facut de Madalina Ghenea pentru iubitul ei

Gest ”ortodox” facut de Madalina Ghenea pentru iubitul ei

61

Madalina Ghenea a dorit sa arate dragostea pe care i-o poarta iubitului ei, actorul scotian Gerard Butler. Frumoasa olteanca i-a daruit acestuia o icoana ortodoxa, primita de la mama ei si pe care o lua cu ea peste tot pe unde mergea.

Madalina Ghenea i-a daruit iubitului ei Gerard Butler o icoana ortodoxa care o reprezinta pe Fecioara Maria si pe care a primit-o de la mama ei. Gestul demonstreaza dragostea pe care olteanca noastra i-o poarta scotianului. Si asta pentru ca pana acum Madalina nu pleca nicaieri fara acel obiect de cult care i-a purtat noroc si la care a ales sa renunte pentru a-l proteja in continuare pe partenerul ei.

„Madalina nu s-a despartit niciodata, in ultimii ani, de icoana aceasta, pe care a primit-o de la mama ei. Ea crede, insa, ca si-a intalnit sufletul pereche, asa ca i-a daruit-o lui Gerard.

Gerard si Madalina sunt in continuare impreuna, dar au decis sa nu se mai afiseze atat de des impreuna. Deocamdata nu se poate vorbi despre casatorie, insa, daca lucrurile merg bine intre ei, s-ar putea intampla. Toata lumea vede cat de fericiti sunt impreuna”, a declarat pentru nefiltrat.ro o confidenta a Madalinei Ghenea.   Madalina Ghenea si Gerard Butler formeaza un cuplu de la inceputul acestui an, dupa ce au filmat impreuna pentru o reclama.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos