Acasă Monden Madalina Ghenea il calmeaza pe Gerard Butler

Madalina Ghenea il calmeaza pe Gerard Butler

27

Starul scotian a cunoscut-o pe Madalina Ghenea atunci cand aceasta a fost angajata pentru a promova alaturi de Gerard Butler un produs din brandul Super Max, anul trecut, la Dubai.

gheneaZvonurile potrivit carora cei doi ar avea o relatie au aparut pentru prima data in mai 2012.

Madalina Ghenea a negat initial acea informatie, declarand: „Gerard este un prieten de-al meu. Suntem doar prieteni, nimic mai mult”. Insa, Gerard Butler a confirmat in cele din urma faptul ca are o relatie cu Madalina Ghenea, pe care o alinta cu apelativul „Maddie”.

„Relatia noastra merge bine. Sunt mai fericit si mai calm, asa cum nu am mai fost de foarte multa vreme. In aceasta perioada sunt foarte zen, iar acest fapt te ajuta sa traiesti mai usor”, a declarat actorul scotian pentru publicatia britanica Sunday Express, informeaza contactmusic.com.

Inainte de relatia cu Madalina Ghenea, Gerard Butler a avut relatii cu cateva actrite importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Reese Witherspoon si Cameron Diaz.

Madalina Ghenea s-a nascut in 1987, la Slatina. Cariera ei in domeniul modei a inceput pe cand avea 15 ani. In 2010, ea a participat la concursul „Ballando con le stele”, difuzat de televiziunea italiana Rai Uno.

In ultima parte a anului trecut, Ghenea si actorul britanic Gerard Butler au fost surprinsi impreuna, in ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la editia italiana a revistei Vanity Fair. Ulterior, actorul a declarat intr-un interviu ca s-a indragostit de Madalina Ghenea la prima vedere.

Madalina Ghenea a debutat ca actrita, in 2011, in comedia italiana „I Soliti Idioti”, in regia lui Enrico Lando.

De asemenea, in 2012, Madalina Ghenea a filmat pentru pelicula „Dom Hemingway”, in regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane in toamna anului 2013.

Pe de alta parte, Madalina Ghenea a primit premiul „Sorriso diverso Roma 2012”, pentru rolul interpretat in filmul „Razzabastarda” de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala in contextul editiei de anul trecut a Festivalului International de Film de la Roma.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos