Acasă Monden Julio Iglesias Jr. da DE PAMANT cu Antena 3 PENTRU PORCARIA facuta!

Julio Iglesias Jr. da DE PAMANT cu Antena 3 PENTRU PORCARIA facuta!

39

Managementul cântărețului Julio Iglesias Junior a postat, vineri, pe pagina de Facebook a tatălui artistului, Julio Iglesias, o serie de clarificări cu privire la afirmația făcută de cântăreț, cu o seară în urmă, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, la Antena 3. Astfel, în cadrul comunicatului postat se precizează clar că „Julio Iglesias Junior nu a spus “Jos Băsescu!” în cunoștință de cauză”, atunci când Mihai Gadea i-a cerut să spună acest lucru, în ultimele secunde ale emisiunii, artistul crezând că este vorba de o formulă de rămas-bun, în limba română, pentru telespectatori.

„In urma emisiunii “Sinteza zilei” (Antena 3) din 14 mai 2015, in care prezentatorul Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a intrebat “inocent” pe Julio Iglesias Junior “Pot sa te invat ceva in limba romana?”, dupa care l-a pus sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: “Antena 3 e aici. Jos Basescu!”, managementul artistului precizeaza clar urmatoarele:

1) Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, “Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.

2) Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia “Jos Basescu!” includea numele unei persoane.

3) Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.

Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias.
Artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica.

Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale”, se precizează în comunicatul publicat de managementul lui Julio Iglesias Junior, pe Facebook.

Julio Iglesias Jr se află în România pentru a promova concertele pe care le va susține alături de tatăl său, Julio Iglesias, la Cluj, pe 22 mai, la Sala Polivalentă, și la București, pe 2 iulie, la Sala Palatului.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos