Jurnalista cunoscuta, despre cazul Belina: Au furat, dar au facut si pentru noi. Nu, bre, n-au facut nimic pentru voi, numai au furat. Din firimiturile cazute…

13

La ultimele alegeri locale, mulți români au votat primari chiar dacă erau în pușcărie sau trimiși în judecată pentru corupție pe ideea “Au furat, dar au facut si pentru noi.” O mentalitatea păguboasă după cumse vede chiar din ultimul dosar al DNA în care este implicat Sevil Shhaideh: Un lac lângă Dunăre a fost luat de o firmă suspectată de a fi a lui Liviu Dragnea.

Pe Facebook, jurnalista Paula Rusu a scris: “Au furat, dar au facut si pentru noi.”
Nu, bre, n-au facut nimic pentru voi, numai au furat. Din firimiturile cazute de la masa impartelii v-au dat si voua, celor care asteptati sa va dea ceva.

Si v-au explicat doct ca e mai bine sa dai ajutoare sociale celor care nu vor sa muncesca, dar voteaza o data la 4 ani, decat sprijin mamelor care cotizeaza mult la statul roman, dar nu vor nimic de la stat, produc din privat.

Pe scurt, au furat lacuri, munti, cladiri, parcuri, livezi si nu v-au dat nici macar o autostrada care leaga est de vest sau nord de sud. Una, amarata.

Iar acum va zeciuesc veniturile cu dari mutate pe spinarea voastra, taxe noi pe gospodarie, desi v-au promis lapte si miere la alegerile trecute.

Va place sa fiti pacaliti?

Belina, la Dunare, era lacul vostru. Era”.

Sursa: romani-buni.info

Transparenta face diferenta