Jurnalista Alice Kivasniski de la agenția de presă Mediafax a postat pe facebook un mesaj foarte interesant legat de tragedia din #Colectiv. Două tinere ar fi dispărut în tragedie, dar acestea nu ar fi fost identificate până acum nici în spitale, nici la morgă.

Postarea a fost preluată duminică noaptea pe contul său de facebook de jurnalistul Robert Turcescu, fiind apoi citata de flux24.ro.

Acolo jurnalista de la Mediafax a intervenit si a întărit cele scrise pe contul său de facebook:

Ca sa nu mai existe niciun dubiu: eu sunt reporter, vineri m-au trimis la sp. de Arsi unde era o mica „revolta” a apartinatorilor, in curtea spitalului. Am ajuns si stateam langa poarta spitalului. La un moment dat a venit langa mine o femeie si s-a derulat conversatia relatata de mine. Ca sa intelegeti si urgenta: eu eram acolo sa scriu o stire si in timp ce vorbeam cu doamna respectiva a iesit cineva sa faca declaratii pe care trebuia sa le inregistrez. Din acest motiv nu am reusit sa ii cer un nume sau un contact, cand m-am intors, plecase. Eu nu spun ca e adevarat sau nu ceea ce mi-a povestit doamna, eu am relatat un lucru care mi s-a povestit.


Citeste si:

Lucian Mandruta si Robert Turcescu SE CEARTA PE MORTII din Colectiv! ”Sa se duca dracului!”

Patriarhul Daniel ISI VEDE DE LUMEA LUI! Oamenii mor pe capete in urma tragediei din Colectiv si el DECOREAZA POLITICIENI!


Jurnalista a relatat că ar fi fost contactată de o persoană la Spitalul de Arși care i-ar fi spus că două tinere ar fi dispărut în tragedia din Colectiv, dar acestea nu sunt găsite nici în spitale, nici la morgă, nici la IML.

Conform unor surse, cele două tinere la care s-a referit jurnalista Mediafax ar fi de la un liceu bucureștean, eleve în clasa a 12-a.