27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăACTUALITATEPatriarhul Daniel ISI VEDE DE LUMEA LUI! Oamenii mor pe capete in...

Patriarhul Daniel ISI VEDE DE LUMEA LUI! Oamenii mor pe capete in urma tragediei din Colectiv si el DECOREAZA POLITICIENI!

in:

Stiri pe acelasi subiect

PF Daniel a acceptat medalia de cetăţean de onoare al judeţului Suceava, la trei zile după ce a cerut iertare tinerilor. Totdată, patriarhul BOR a oferit preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, medalia „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”.

România este în stare de şoc în urma valului de decese de sâmbătă şi duminică, ca urmare a tragediei Colectiv. În acest timp, Patriarhul îşi vede de vechile activităţi.

PF Daniel a primit, sâmbătă, la Rădăuţi, diploma de cetăţean de onoare al judeţului Suceava, din partea şefului CJ Cătălin Nechifor, la trei zile după ce le cerea iertare tinerilor dacă nu a reuşit să le transmită mesajul potrivit privind slujbele ţinute în biserică pentru victimele de la Colectiv.

Primirea distincţiei are loc în contextul în care PF Daniel a fost criticat dur în spaţiul public pentru atitudinea în urma incendiului al cărui bilanţ a ajuns, sâmbătă, la 41de morţi.

Consiliul Judeţean Suceava a decis, în urmă cu două săptămâni, să ofere titlul de cetăţean de onoare al judeţului patriarhului BOR pentru activitatea sa, în special pentru sprijinul acordat judeţului, iar diploma i-a fost înmânată, sâmbătă, la Rădăuţi, unde PF Daniel a sfinţit biserica Mănăstirii „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”.


Citeste si:

VIDEO – DOVADA ca Patriarhul Daniel CIRCULA ILEGAL pe strazile din Romania! Culmea, se zgarceste la o suta de lei!

Patriarhul Daniel SE RECUNOASTE INFRANT de oamenii din strada! Isi CERE SCUZE tinerilor si romanilor!


Diploma a fost scrisă pe sticlă, de către maici de la Mănăstirea Dragomirna, rama fiind sculptată în lemn de cireş.

PF Daniel a oferit, la rândul său, stareţului Mănăstirii Bogdana din Rădăuţi, Iustin, Crucea Patriarhală ca recunoştinţă pentru contribuţia importantă la construcţia Mănăstirii „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” şi pentru edificarea aşezământul pentru copii „Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuţi, unde sunt îngrijiţi circa 140 de copii aflaţi în situaţii dificile.

Totodată, PF Daniel i-a înmânat stareţului Mănăstirii Bogdana un plic cu o sumă de bani pentru sprijinirea funcţionării aşezământului de copii.

Patriarhul BOR a oferit şi preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, medalia „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” pentru contribuţia sa la funcţionarea aşezământului.

PF Daniel a fost aşteptat, vineri, la Suceava pentru a merge apoi la Rădăuţi, însă aeronava în care se afla nu a putut ateriza pe aeroportul sucevean din cauza ceţii, astfel că a aterizat la Bacău, potrivit Mediafax.

Ultimele stiri