Dubita cu antemergator de la politie cu care circula Patriarhul Daniel se afla in ilegalitate pe drumurile din Romania.De ceva vreme, Patriarhul Daniel a renuntat sa mai circule cu luxosul automobil de protocol al institutiei care o conduce si a luat socanta decizie de a se plimba prin Bucuresti cu o dubita, relatează jurnaliștii de la wowbiz.ro care au făcut o descoperire interesantă:

Dubita cu care circula seful Bisericii Ortodoxe nu este una obisnuita, evident. Patriarhul beneficiaza de toate conditiile pe care putea sa le ofere fabricantul pentru acest tip de masina. In plus, acum are si mai mult loc, pentru ca de cele mai multe ori este singurul ocupant al automobilului.


Citeste si:

Patriarhul Daniel SE RECUNOASTE INFRANT de oamenii din strada! Isi CERE SCUZE tinerilor si romanilor!

Dosar PENAL pe numele Patriarhului Daniel pentru folosirea ABUZIVA a coloanei oficiale!


Dubita cu numarul de inmatriculare B-104-BOR a fost surprinsa intr-o filmare in trafic, la cateva zile dupa incidentul in care si-a pierdut viata agentul din fruntea coloanei lui Gabriel Oprea, insotita de o masina de politie care ii deschidea drumul. Evident, la trecerea Patriarhului, toata circulatia din zona Unirii s-a oprit. Acelasi automobil l-a transportat pe Preafericit la inmormantarea a doua victime ale incendiului din Colectiv.

Exista insa si o mare problema legata de automobilul patriarhal. La o simpla verificare pe site-ul Autoritatii de Supraveghere Financiara, masina cu numarul B-14-BOR nu mai apare in baza de date cu polite RCA. Conform ASF, respectivul autovehicul a incheiat o asigurare obligatorie pe data de 22.02.2014, care a expirat 6 luni mai tarziu, adica pe 21.08.2014. in prezent, masina apare ca inexistenta in baza de date ASF de polite RCA.

Pe site-ul ASF, masina nu mai apare in baza de date cu polite RCA, scrie revistablogurilor.ro.

Ultima asigurare a expirat in 2014

Culmea este ca la inceputul acestui an, ASF a semnat un protocol cu politia, urmand ca toti cei care vor fi identificati in sistem ca nu au polita obligatorie vor primi o notificare pana la sfarsitul anului. In acest caz, Patriarhia Romana risca o amenda de pana la 2.000 de lei si suspendarea temporara a dreptului de circulatie pe drumurile publice prin ridicarea placutelor de inmatriculare.

 

Transparenta face diferenta