Jurnalistul Oreste Teodorescu dedica editia din aceasta seara a ”Jocurilor de Putere” de la Realitatea Plus unei ample analize a razboiului din spatele pandemiei de coronavirus.

”Agențiile se spionaj ale Statelor Unite, Marea Britanie, Australia, Canada și Noua Zeelanda reunite in grupul Five Eyes au realizat un amplu raport care acuza regimul de la Beijing ca a mințit deliberat despre transmiterea coronavirusului de la om la om, au cenzurat și chiar eliminat in prima faza pe toți cei care au avertizat despre riscul pandemiei, au refuzat sa predea probe ale virusului împiedicând astfel comunitatea științifică occidentala sa poată produce un vaccin.

Zilele trecute, secretarul american al apărării, Mark Esper a avertizat intr-un interviu pentru cotidianul italian La Stampa ca Rusia și China au o adevarata strategie de a profita de pe urma pandemiei, destabilizand alianța țărilor europene și a NATO, precum și de a se impune ca jucatori majori in piața echipamentelor medicale și a telecomunicațiilor. Cele doua mari puteri hegemonice își întăresc acum alianțele!

Atât SUA cât și China poarta deja un război pentru creșterea influentei in interiorul uniunii europene, unde Federația Rusa își desfășoară deja sofisticatul scenariu de destabilizare… in România sunt folosite toate forțele antioccidentale, iar manevrele antistatale conduse de UDMR și coordonate de la Budapesta sunt decise direct de Kremlin! Alături de noi in aceasta seara: Dan Dungaciu, Cristian Diaconescu, Costin Georgescu și Iulian Chifu”, scrie Oreste Teodorescu pe pagina personala de facebook.

#jocurideputere04.04.202023.00-01.00Agențiile se spionaj ale Statelor Unite, Marea Britanie, Australia, Canada și…

Publicată de Oreste pe Luni, 4 mai 2020
Transparenta face diferenta