Acasă Media PLAN Jurnalistul Oreste Teodorescu despre Romania la finalul izolarii: Cea mai fierbinte preocupare

Jurnalistul Oreste Teodorescu despre Romania la finalul izolarii: Cea mai fierbinte preocupare

125

Jurnalistul Oreste Teodorescu scrie pe pagina personala de facebook ca tema emisiunii din aceasta seara a ”Jocurilor de putere” de la Realitatea Plus, de la ora 23:00, o reprezinta viata in Romania dupa ridicarea restrictiilor cauzate de coronavirus.z

„In oceanul incertitudinilor legate de cum va arată lumea dupa relaxarea măsurilor restrictive, cea mai fierbinte preocupare la nivel mondial este când și cum va porni relansarea economică! Exista un plan global in acest sens, sau fiecare stat va bâjbâi in căutarea celei mai eficiente și sigure metode de redresare?

România va ieși din Starea de urgenta pe 15 mai și opinia publica așteaptă cu infrigurare o diminuare măcar graduala a privațiunilor socio-economice. Vom analiza in aceasta seara și câte războaie se derulează pe fondul pandemiei și cum afectează ele bunăstarea fiecăruia dintre noi. Vom intra in legatura directa cu Andrei Nastase, contracandidatul la prezidențialele din Republica Moldova al pro rusului Igor Dodon, care ne va oferi o radiografie a realității de peste Prut și a marilor provocări la care sunt supuși fratii noștri basarabeni!

Apoi vom discuta cu Adrian Bitis din Chicago și Mircea Rusu de la München pentru a afla scenariile de redresare economică ale marilor cancelarii. Vom încerca sa găsim Luminița de la capătul izololetei cu ajutorul consultanților jocuri de putere: gen Alexandru Grumaz, Stefan Ciochinaru și Petrisor Peiu”, scrie Oreste Teodorescu.

https://www.facebook.com/photo?fbid=922297038197550&set=a.551797625247495
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos