Acasă ACTUALITATE Halal exemplu… Judecator fara masca crede ca-l apara legea de COVID

Halal exemplu… Judecator fara masca crede ca-l apara legea de COVID

299

AUR a organizat duminică și la Cluj Napoca o manifestație împotriva obligației de vaccinare, iar printre protestatari a fost surprins și judecătorul Lucian Buta, de la secția penală a Judecătoriei Cluj-Napoca.

Publicația clujust.ro a relatat că judecătorul nu purta masca de protecție, deși la manifestație s-au adunat zeci de protestatari, membrii și simpatizanți AUR.

 „Stop dictaturii”, „Libertate”, au scris membrii AUR pe pancartele pe care le-au afișat. Protestul a fost organizat de deputatul AUR din Cluj, Ilie-Alin Colesa.

În pozele postate de Colesa pe contul său de Facebook apare și judecătorul Lucian Buta. Din imagine se poate observa că acesta nu poartă masca de protecție, scrie clujust.ro. Judecătorul nu s-a ferit să arate că participă la protest, având în mâini o foaie pe care scrie „Corpul meu, alegerea mea. Nu obligativității vaccinării!”.

„Exemplu de nerespectare a regulilor impuse de autoritati oferit de judecatorul clujean Lucian Buta” a reacționat o persoanăc are a văzut imaginea, conform clujust.ro.

Surse judiciare au relatat că, în general, judecătorul nu poartă mască pe stradă și că în instanta o poartă necorespunzător, adică sub nas.

Contactat de Clujust.ro, judecătorul Lucian Buta -a transmis că nu dorește să comenteze prezența lui la protest.

Citește tot textul pe clujust.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos