37.7 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăACTUALITATE”Klaus Iohannis a esuat. Si-a uzat creditul de imagine”

”Klaus Iohannis a esuat. Si-a uzat creditul de imagine”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Berceanu: PNL poate avea soarta PNTCD! Scenariu sau realitate?

Liberalul Radu Berceanu, fost vicepresedinte al PDL si ministru...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu a profitat de creditul de imagine de care se bucura in primele 20 de zile ale mandatului sau pentru a convinge partidele sa promita „lucruri pe care partidele de fapt nu le vor”. 

nicusorSolicitat sa caracterizeze cele 100 de zile de mandat ale presedintelui Klaus Iohannis, Nicusor Dan a spus pentru Gandul.info ca, in opinia lui, presedintele a esuat si a ajuns sa nu mai conteze decat pentru PNL.

“Eu cred ca a pierdut, din pacate, un moment foarte bun. Pentru ca in acele zile, in primele 20 de zile de mandat, am vazut niste gesturi ale  lui care s-au transformat imediat in niste decizii ale Parlamentului. A fost de ajuns ca Iohannis sa spuna ceva, pentru ca niste oameni care erau restanti in Parlament sa fie trimisi in judecata, in cele din urma. Din pacate, el nu a profitat atunci pentru a crea un cadru de dezbatere de larga audienta in care sa poata sa convinga partidele sa promita niste lucruri pe care ele de fapt nu le vor. Stand departe, s-a uzat acest credit de imagine pe care el il avea, si acum vedem ca de fapt el a ajuns sa nu mai conteze. El a ajuns sa conteze doar in Partidul National Liberal, oamenii stiind un pic de frica, sau in fine, asteptand in functie de relatia pe care o au cu el sa primeasca diverse pozitii intr-un eventual guvern viitor. Dar mai mult de atat, el, din pacate, a esuat. El, practic, nu mai conteaza acum”, a declarat la Gandul LIVE, Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul si unul dintre challengerii vreaupresedinte.ro.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, recent, in conferinta de presa cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, ca „cea mai mare nemultumire” a sa in aceasta perioada si „cea mai mare restanta” o reprezinta modul in care Parlamentul continua sa trateze cererile Justitiei.

„Cea mai mare nemultumire a mea in aceasta perioada si, trebuie sa recunoastem, cea mai mare restanta ramane modul in care Parlamentul continua sa trateze cererile Justitiei, dar si faptul ca promisiunea de a face mai transparente si mai simple procedurile care privesc incuviintarea cereriilor Justitiei nu a fost onorata inca de partide”, a spus Iohannis.

Sursa: Gandul.info

Ultimele stiri