15.6 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATEKlaus Iohannis a GAFAT-O din nou!

Klaus Iohannis a GAFAT-O din nou!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...
Presedintele n-o gafeaza prea des pentru ca nici nu iese prea des in evidenta. De când este preşedinte, Klaus Iohannis a fost acuzat de mai multe gafe prin asociere. Cel mai recent episod de acest gen a avut loc în luna mai, când şeful statului a felicitat Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad pentru cei 25 de ani de existenţă.Textul transmis prin intermediul consilierului Gheorghe Angelescu, prezent la festivitățile universității private arădene, la aniversarea a 25 de ani de existență, gratulează universitatea pentru „consecvență, seriozitate și calitate în rândul instituțiilor de învățământ superior din România”, numind-o „un model de învățământ superior particular funcțional”.


Citeste si:

ATAC josnic al lui Ponta la presedinte: Iohannis se comporta ca un STAPAN pentru ROMANI!

GALERIE – Klaus Iohannis si-a luat bolid de lux! Costa peste 120.000 de euro!


Dincolo de aceste apreciezi publice, UVVG Arad s-a aflat de mai multe ori în atenţia publică prin scandaluri de corupţie. Potrivit EVZ, în iarna lui 2013, procurorii anticorupție și jandarmii brigăzii speciale descindeau la sediile universității din 8 județe pentru acordarea unor diplome pe șpagă la Facultatea de Drept. După un an, au primit pedepse de la 6 luni la 1 an și 4 luni închisoare cinci cadre didactice și administrative, iar universitatea a fost obligată să anuleze diplomele acordate pe mită.

Un scandal de amploare a fost detonat de justiția italiană, intrigată de numărul mare al diplomelor de stomatolog obținute în România la Universitatea V. Goldiș din Arad. A fost sesizat și Ministerul Educației, iar o plângere penală s-ar fi depus împotriva rectorului de atunci, Aurel Ardelean, azi președintele universității. Cei 250 de italieni înmatriculați la Arad la Medicină, cursuri de zi, în 2005/2006, s-au aflat sub anchetă, pe suspiciunea că unii au primit diplomele fără să fi călcat în România, pe o taxă de 3.600 dolari.

Sursa: stiripesurse.ro

Ultimele stiri