Acasă Politica Klaus Iohannis, Elena Udrea si Calin Popescu Tariceanu indreapta TINTA catre Ponta!...

Klaus Iohannis, Elena Udrea si Calin Popescu Tariceanu indreapta TINTA catre Ponta! Vezi reactiile candidatilor la prezidentiale dupa declaratia lui Traian Basescu

36

Dupa Monica Macovei si Klaus Iohannis, Elena Udrea si Calin Popescu Tariceanu pun tinta pe Victor Ponta dupa afirmatiile lui Traian Basescu cu privire la faptul ca premierul a fost ofiter acoperit in perioada 1997-2001. 

Calin P Tariceanu, Udrea si Iohannis

„Afirmatiile (la adresa lui Victor Ponta – n.r.) ne fac sa credem ca in unele institutii ale statului sunt probleme de functionare. Sunt afirmatii care ridica mari semne asupra trecutului unuia din candidatii la presedintie, a lui Victor Ponta. Aceste temeri si afirmatii de o gravitate deosebita nu pot fi trecute cu vederea, scoase din dezbaterea publica. Ii solicit lui Victor Ponta sa clarifice in fata natiunii situatia sa si sa faca lumina in acasta chestiune, sa ne lamureasca foarte bine care lucruri sunt adevarate si care nu din cele spuse despre domnia sa.

Domnule Ponta, ce alte lucruri ati mai ascuns, nu ne-ati spus si ar fi fost bine sa ne spuneti?

Eu cred ca Victor Ponta nu poate fi presedintele Romaniei, presedintele Romaniei nu poate fi un politician mincinos, duplicitar si manevrat. Eu sunt un om liber, Victor Ponta e un politician manevrat”, a declarat Klaus Iohannis.

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat ca in urma declaratiilor sefului statului, Traian Basescu, solicita retragerea acestuia din cursa pentru Presedintie si demisia din functia de premier.

”In lumina declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu ieri seara, constat situatia grava in care se afla Romania. Primul-ministru si candidatul la Presedintie cotat azi cu cele mai mari sanse se afla in situatia de a fi incalcat Constitutia, legea si de a fi mintit in ultimii ani pe romani”, a spus Udrea.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut ca declaratiile presedintelui Traian Basescu intra la capitolul ”golanii marca Basescu” si ”diversiune”.

”Presedintele nu a gasit alt moment mai potrivit, mai propice decat in timpul campaniei electorale sa faca niste declaratii pe care eu le pun in categoria golanii marca Basescu, din 1990 incoace”, a spus Tariceanu intrebat despre afirmatiile sefului statului.

Sursa: Mediafax

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos