Acasă Sibiu Klaus Iohannis intampinat cu huiduieli la Sibiu. Se anunta proteste in centrul...

Klaus Iohannis intampinat cu huiduieli la Sibiu. Se anunta proteste in centrul Sibiului

Presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat cu raceala duminica la Sibiu unde a mers cu sotia la biserica. Inainte de a intra o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”.

De asemenea, un barbat a afisat mesajul ”La biserica…degeaba”. Protestul vine in contextul negocierilor dintre PNL si PSD pentru formarea unei majoritati.

L-a reclamat pe Iohannis ca nu poarta masca „dar politiștii se fac că se încurcă în proceduri”

Presedintele Klaus Iohannis, care petrece sfarsitul de saptamana la Sibiu, a mers, duminica, cu sotia la Biserica Romano-Catolica ”Sfanta Treime” din Sibiu.

Inainte de a intra in biserica o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”, mesaj pe care presedintele insusi la rostit, in aprilie 2020, pentru a ataca PSD, si care se traduce prin ”Buna ziua, PSD”.

De asemenea, un barbat a afisat, pe o foaie, mesajul ”La biserica…degeaba”. Seful statului nu s-a oprit cu protestatarii si nici nu a facut declaratii.

FOTO VIRAL – Presedintele Iohannis alaturi de manelistul Sorinel Pustiu in New York

Nemultumirea sibienilor vine in contextul negocierilor dintre PSD si PNL pentru formarea unui Guvern, alianta pe care surse politice sustin ca a cerut-o chiar presedintele Klaus Iohannis.

De altfel, un protest care vizeaza aceasta colaborare dintre PNL si PSD este programat, duminica, la Sibiu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPolitologul Cristian Pirvulescu despre cine manevreaza Romania: O manifestare a grupului transpartinic de la Cluj, adică Boc-Dîncu
Articolul următorUnul dintre cei mai bogati fermieri romani, salvatorul brânzei de Năsal, gasit mort intr-un canal!