16.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăStirea zileiLa cererea publicului, Vaya Con Dios va sustine un al doilea concert...

La cererea publicului, Vaya Con Dios va sustine un al doilea concert la Bucuresti

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Vaya-Con-Dios-2Trupa Vaya con Dios va sustine, la cererea publicului, inca un concert la Sala Palatului din Capitala la data 16 martie. Primul spectacol, cel din 15 martie, este deja sold out. Show-urile fac parte din turneul de adio al formatiei.

Trupa belgiana Vaya con Dios este apreciata de publicul din Romania. Desi initial a programat un singur concert in tara noastra, pe 15 martie, trupa Vaya con Dios a hotarat sa sustina, la cererea publicului, un al doilea spectacol. Astfel, pe 16 martie, Vaya con Dios va reveni pe scena de la Sala Palatului.

Spectatorii pot vota pe site-ul oficial al formatiei piesele pe care vor sa le asculte in cadrul acestor concerte. In acest moment, pe primele locuri in preferintele bucurestenilor sunt melodiile „Don’t Cry For Louie”, „Puerto Rico” si „Pauvre Diable”. Hitul „Puerto Rico” domina si topul la nivel mondial, fiind desemnat drept cea mai asteptata piesa in toate cele 13 metropole incluse in turneul „Farewell Tour”.

Biletele pentru spectacolul din 16 martie vor fi puse in vanzare vineri si au preturi cuprinse intre 120 de lei si 300 de lei, in funcţie de distanta fata de scena. Tichetele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim – magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti

Ultimele stiri