Acasă Stirea zilei Nepoata lui Carlos Santana, printre semifinalistii Eurovision Romania 2013

Nepoata lui Carlos Santana, printre semifinalistii Eurovision Romania 2013

renee santanaRenne Santana, nepoata celebrului cantaret Carlos Santana, Andrei Leonte, Elena Carstea si Luminita Anghel se numara printre norocosii artisti care s-au calificat in semifinalele Eurovision Romania 2013, selectia nationala.

Juriul delegat din partea Televiziunii Romane a stabilit lista celor 32 de melodii care s-au calificat in semifinalele concursului international Eurovision, selectia nationala.

Anul acesta, in cursa pe tara s-au inscris 135 de piese, cu 37 mai multe decat in anul 2012. Preselectiile s-au desfasurat in patru orase din Romania: Iasi, Cluj, Timisoara, Craiova si Bucuresti.

Printre artistii care s-au calificat in semifinale se numara nepoata celebrului Carlos Santana, Renne Santana, care a participat cu melodia „What is Love”, Andrei Leonte cu piesa „Paralyzed”, Elena Carstea cu „Spinning”, Luminita Anghel cu melodia „Unique” si Casa Presei feat Robert Turcescu, cu „Un refren”.

Telespectatorii si juriul vor decide pe 23, respectiv 24 februarie care sunt cele mai bune sase melodii care merita sa mearga mai departe in competitie.

Pe data de 9 martie se va da verdictul, iar in cursa finala vor ramane doar 12 piese, care vor fi votate in procente egale de telespectatori si de membrii juriului.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentLa cererea publicului, Vaya Con Dios va sustine un al doilea concert la Bucuresti
Articolul următorVictoria Azarenka a castigat turneul de la Doha