10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăMondenLa inceputul carierei, Andra a fost sfatuita sa cante manele

La inceputul carierei, Andra a fost sfatuita sa cante manele

in:

Stiri pe acelasi subiect

andrafemeia3-1353537316Andra a marturisit recent ca la debutul sau in muzica, Laurentiu Duta, fost membru al trupei 3trei Sud-Est, a sfatuit-o sa cante manele.

Andra a povestit ca Laurentiu Duta a indemnat-o sa se indrepte spre acest stil muzical, deoarece ii va aduce rapid faima si multi bani.

„Mi-a propus sa ma apuc de cantat manele. Mi-a explicat ca in cateva luni o sa strang o groaza de bani, apoi o sa revin si o sa cant ce vreau eu. Eram constienta ca, daca ma apuc de manele, lumea o sa ma perceapa mereu asa si mi-ar fi fost imposibil sa revin la alt gen de muzica mai tarziu. Plus ca am vrut sa ma lansez solo”, a declarat Andra.

Pe de alta parte, Laurentiu Duta a declarat ca el nu a sfatuit-o sa cante manele, ci muzica dance.

„A venit cu tatal ei la mine, cu un disc pe care avea jumatate muzica pop-dance, jumatate populara. Iar eu i-am propus sa continue pe dance, dar probabil nu isi mai aduce aminte, ca a trecut mult timp de atunci. Nu vad de ce as fi indrumat-o spre manele, cand eu sunt producator specializat pe dance. Oricum eu eram foarte ocupat atunci, iar ea s-a dus sa lucreze cu Costi Ionita”, a spus fostul membru 3trei Sud-Est.

Ultimele stiri