18.8 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăMondenLa televizor se plange ca moare de foame, dar statul roman ii...

La televizor se plange ca moare de foame, dar statul roman ii ofera lunar peste 9000 de lei!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Leonard Doroftei a făcut publică situația neplăcută în care se află, după ce Primăria Ploiești îl evacuează, cerând ajutorul celor care pot interveni și îi pot face rost de o altă locație în care își poate continua activitate. Deși a spus că moare de foame, veniturile sale nu au fost de neglijat.

”Am o stradă și o sală de sport în Ploiești care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”, a fost ceea ce a declarat Moșul. Deși susține că este lăsat să moară de foame, în luna iunie, el a încasat o rentă viageră de 9.124 de lei de la statul român. În mai, Leonard Doroftei a primit 9.133 de lei, iar în martie, 8.625 de lei, potrivit datelor publicat de Ministerul Tineretului și Sportului, citate de bugetul.ro.

Leonardo Doroftei a intrat în război cu Primăria Ploiești, după ce a fost informat că trebuie să evacueze clădirea în care se află celebrul pub pe care îl deține în central orașul, din cauza riscului seismic ridicat pus pe clădire.

Cu toate acestea, el a declarat că a fost singurul înștiințat de acest lucru și că Primăria nu i-a anunțat și pe restul locatarilor din imobil.

Ultimele stiri