Acasă Monden Actorul Alexandru Arsinel acuzat de minciuna pentru a profita de banii statului:...

Actorul Alexandru Arsinel acuzat de minciuna pentru a profita de banii statului: E un impostor!

Deşi nu s-a remarcat prin nimic la Revoluţia din 1989, Arşinel deţine un apartament într-o vilă din Bucureşti, sub titlul de revoluţionar cu merite deosebite. Asta susţin jurnaliştii de la Curentul.

Astfel, conform curentul.info, când a început Revoluţia, Arşinel era secretar de partid la Teatrul de Revistă. În vâltoarea acelor evenimente a urmat trecerea de partea poporului care scanda „Jos, comunismul!”.

In prezent, cunoscutul artist ar beneficia de toate avantajele acordate revoluţionarilor: pensie de „erou” de 2.693 lei și un apartament de lux în Cotroceni. Jurnaliştii de la Curentul mai notează că Arşinel încasează la 78 de ani, 26.853 lei lunar. Este amintit şi că actorul a beneficiat de un transplant preferențial de rinichi fără să facă nicio zi de dializă.

„Arşinel e un impostor, n-a avut nicio treabă cu revoluţionarii care au ocupat clădirea Radioului. A fost adus de acasă în după-amiaza de 22 decembrie 1989, a fost băgat pe o uşă din spate şi a vorbit câteva minute pe post. După aceea a plecat acasă. Nu se poate spune că a avut rol determinant“, acuză preşedintele Asociaţiei „Radio Libertatea 22”, Jean Ciochină.

În apărarea lui, Arşinel a spus că nu a văzut Revoluţia la televizor, ci că a fost în mijlocul acţiunii.

„E treaba lor dacă m-au contestat, sunt oameni şi oameni. Eu am fost primul care am vorbit din balconul de la Radio. Dosarul meu demonstrează că nu am văzut Revoluţia la televizor şi că am fost în focul evenimentelor. Nu eu am cerut certificat, cei de la asociaţie mi-au propus să trimită dosarul mai departe şi am zis: da, domnule, vreau să se ştie că nu am stat acasă”, a precizat actorul care apare în reclamele unei farmacii cunoscute.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentJurnalist celebru, fost student al lui Tudorel Toader: Sunteti o rusine nationala, aparati mafia politica!
Articolul următorDascalii acuza Guvernul ca i-a mintit! In mod real, salariile lor cresc doar cu 3,8 la suta!