Una dintre vedetele Antenelor și-a anunțat plecarea, iar un cunoscut politician o susține în acest demers.

După trei ani și jumătate petrecuți la Antena Stars, Rocsana Marcu a decis să plece. Aceasta a făcut acest anunț pe o rețea de socializare.

„Dragii mei, aşa cum ştiți, am împărțit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formați de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiți chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional. Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacție enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audiența acestui post, alături de o echipă minunată. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 3 ani şi jumătate şi vreau să le mulțumesc celor din conducerea Antenei Stars dar și echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi iar viitorul sună bine!:) ❤”, a scris Marcu, pe unul dintre conturile sale de socializare.

În acest demers, Rocsana Marcu este susținută și de iubitul său, cunoscutul politician Bogdan Diaconu, președinte al Partidului România Unită.

„Sunt alaturi de tine, dragostea mea, si acum si in toate deciziile pe care le vei avea de luat de acum inainte! Ai tot sprijinul meu! TE IUBESC!”, i-a comentat acesta la postare.

Sursa: Bugetul.ro

Transparenta face diferenta