Acasă Economie Lantul de magazine Billa DISPARE COMPLET din Romania!

Lantul de magazine Billa DISPARE COMPLET din Romania!

Retailerul francez Carrefour a demarat procesul de rebranding al supermarketurilor Billa preluate anul trecut de la concurentul german Rewe. Primul magazin de pe care francezii vor înlătura sigla Billa este cel din Liberty Center Bucureşti, pe 1 martie.

Pe 1 martie, retailerul francez Carrefour va schimba prima siglă Billa, după tranzacţia evaluată la  96-97 de milioane de euro  de la finele lui 2015 prin care compania a preluat de la grupul german REWE cele 86 de supermarketuri. „Primul magazin Billa remodelat, redeschis sub brandul Market (format tip supermarket), este cel situat în centrul comercial Liberty Mall, din Bucuresti, sectorul 5”, au declarat pentru ECONOMICA.NET oficialii companiei.

Potrivit acestora, „până la finalul anului 2017, toate magazinele Billa vor fi remodelate”. În afară de unitatea din Liberty Center, Carrefour va avea astfel de integrat în reţeaua Market 82 de magazine, având în vedere că pentru a primi girul Consiliului Concurenţei, retailerul a fost nevoit să cesioneze trei supermarketuri active pe piaţa din Brăila, respectiv două magazine Carrefour Market si un magazin Billa. Cele două Carrefour Market au fost deja preluate de reţeaua locală Zanfir Supermarket.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 290 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 117 supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact şi un magazin de comerț online www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDe asta se teme PSD cu adevarat! In 2016 DNA a trimis in judecata peste 1200 de inculpati pentru fapte de coruptie, printre care ministri, senatori si deputati!
Articolul următorTot baronii PSD fac legea: ”Fata lui Hrebenciuc” unsa la conducerea Camerei Deputatilor! Are pe mana 250 de MILIOANE din banii romanilor!