Acasă Economie Lanțul de magazine C&A, prezent in toate orasele mari din Romania, anunta...

Lanțul de magazine C&A, prezent in toate orasele mari din Romania, anunta concedieri masive

261

Grupul de modă C&A care deţine aproape 1.400 de magazine în 18 ţări din Europa a anunțat un plan de restructurare care presupune și concedieri. Retailerul de modă e unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală. Compania are aproximativ 23.000 de angajaţi.
Grupul de modă C&A, ce deţine aproape 1.400 de magazine în 18 ţări din Europa şi are aproximativ 23.000 de angajaţi, a anunţat un plan de restructurare al activităţii, ce va conduce şi la o serie de concedieri, scrie Ziarul Financiar.

„În situaţia actuală a pieţei, este absolut necesar să luăm în considerare pozi­ţionarea, cu o abordare modernă în magazinele noastre şi o ofertă online mai puternică, adaptată la nevoile consumatorilor. Intenţionăm să ne adap­tăm structura orga­niza­ţională pentru a o face mai dinamică, mai cola­bo­rativă, mai modernă. Ase­me­nea modificări propuse nu sunt niciodată uşor de luat în calcul“, spune Giny Boer, director executiv al C&A.

Oficialii companiei nu au oferit detalii privind numărul de oameni ce-şi vor pierde locul de muncă, ţările unde se vor opera reduceri de personal sau ce se va întâmpla cu reţeaua de magazine.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos