Lavinia Sandru DIVORTEAZA de Darius Valcov! Il abandoneaza in PUSCARIE!

39

Aflat in arest preventiv, Darius Valcov sufera imens dupa gratii. Nu doar din cauza problemelor penale, ci si din cauza ca sotia sa, Lavinia Sandru, a luat o decizie radicala.

Realizatoarea TV Lavinia Sandru a decis sa divorteze de sotul ei, fostul Ministru de finante Darius Valcov, dupa ce acesta a fost arestat, scrie cancan.ro.

sandruCei doi nu mai formau un cuplu de ceva vreme, insa nu divortasera oficial, chiar daca Darius Valcov o inselase pe Lavinia Sandru.

Totusi, dupa ce sotul ei a fost arestat, Lavinia Sandru a decis sa divorteze oficial. ”S-a trezit dintr-o data cu o multime de lucruri pe cap. Chiar daca nu mai era cu Valcov, situatia a afectat-o foarte mult pentru ca au un copil impreuna. Lavinia a trebuit sa ii explice fiicei sale ce se intampla cu tatal ei, pentru ca pustoaica ar fi putut sa auda de la televizor, fie un coleg i-ar fi putut spune la scoala. Ca orice copil, nu a reactionat foarte bine, mai ales ca isi iubeste tatal. Pe deasupra, Lavinia a fost nevoita sa ii suporte si pe cei care au acuzat-o ca stia cu ce se ocupa sotul ei, ceea ce nu este deloc adevarat. Va divorta cu siguranta cat de curand, este hotarata”, a declarat o apropiata a Laviniei Sandru, pentru cancan.ro.

Sursa: stiripesurse.ro