Acasă Justitie Le-au stricat Pastele! Toti SEFII Loteriei Romane din ultimii 11 ani chemati...

Le-au stricat Pastele! Toti SEFII Loteriei Romane din ultimii 11 ani chemati SA DEA CU SUBSEMNATUL!

22

Surse judiciare citate de Mediafax, susţin că toţi şefii Loteriei Române din 2004-2015, angajaţi şi foşti angajaţi din Ministerul Finanţelor vor fi audiaţi în dosarul privind desfăşurarea fără licenţă a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6.200 de aparate fiind puse sub sechestru, într-un depozit.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

loteria-romanaLoteria Română este urmărită penal de procurori pentru afaceri cu „păcănele”. În același dosar mai sunt urmărite penal trei companii private cu acționariat grecesc: Lotrom, Intracom și Intralot.

Procurorii au calculat până acum un prejudiciu provizoriu de peste 100 de milioane de euro, pentru că Loteria a făcut bani din aparate electronice de tip „slot machine” fără să aibă licență. mai mult, anchetatorii vor să recupereze alte 130 de milioane de euro de la Loterie și de la cele trei companii private pentru veniturile încasate ilegal după 2009, când o ordonanță de urgență a schimbat regulile pe piața jocurilor de noroc.

Sursa: stiripesurse.ro

Articolul precedentDe pe PLAJA in Madeira, președintele Iohannis LOVESTE in Parlament
Articolul următorMotivul pentru care parintele Arsenie Boca a fost scos de trei ori din mormant tine de ultima minune infaptuita!