Acasă ACTUALITATE Legatura nestiuta a lui Dan Barna cu Elena Udrea, Dan Voiculescu si...

Legatura nestiuta a lui Dan Barna cu Elena Udrea, Dan Voiculescu si Victor Ponta. Cum incearca sa s-o ascunda liderul USR

223

Dan Barna se victimizează înainte să fi căzut drobul cu sare. Mai exact înainte să aterizeze în spațiul public vreo dezvăluire bombă din cariera sa de consultant, așa cum s-a întâmplat la alegerile prezidențiale de anul trecut.

Sfătuit (neinspirat) poate de echipa de campanie să fie proactiv și să iasă primul să spună că vor arunca spre mine fake news, Barna a “dezvăluit dezvăluirea” – „probabil, va fi din nou un spectacol mediatic legat de asta (activitatea firmei sale de consultanță – n.r.). Nu aș fi surprins să văd că din nou se va mai inventa vreun dosar imaginar pentru a fi folosit doar în comunicare… Constat doar cu surpriză o suprapunere fix peste perioada campaniei electorale, ceea ce ridică semne de întrebare”, a declarat Dan Barna pentru Europa Liberă.

Și el nu crede în coincidențe, ba se declară, în interviu, surprins că, după campania prezidențială, moment în care subiectul a apărut în spațiul public, nu a fost contactat vreodată pentru a da explicații, iar subiectul reapare acum în campania pentru parlamentare. Sună foarte cunoscut pentru oricine urmărește scena politică românească. Pe 1 octombrie 2014, Elena Udrea era audiată la sediul DNA “intr-un dosar mai vechi” al lui Gheorghe Ștefan, zis Pinalti. Gheorghe Ștefan a fost președintele interimar la organizația PDL Neamț. Întrebată cum comentează convocarea la DNA, cu două zile înainte de începerea campaniei penru prezidențiale, Elena Udrea răspundea sec – “Eu nu cred în coincidențe”.

De-a lungul ultimilor ani, presa a taxat derapajele politicienilor care, mai ales în preajma alegerilor, insinuau în platourile unor televiziuni că DNA este o bâtă politică folosită pentru scoaterea unora dintre ei din joc. Salt în timp și iată că Dan Barna sună în 2020 ca un Voiculescu, Năstase, Udrea, Tăriceanu Ponta și ca alți politicieni din garda veche.

Barna nu doar că sună ca ei când se decide să atace primul, dar pare să aibă o parte din metehnele lor – cea mai gravă fiind evident acordarea de contracte pe bani publici prietenilor de școală. Detalii despre cum firma sa, Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare (DGG) a câștigat milioane de euro sub pretextul facerii de bine, Rise Project a scris aici pe larg./

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentScriitorul Mihail Sebastian a fost omagiat la Londra
Articolul următorDOCUMENTE – Aici poti descarca declaratia pe propria raspundere pentru a iesi din casa!