16.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăSocialLege noua! Pensionarii vor primi a 13-a pensie, in fiecare an!

Lege noua! Pensionarii vor primi a 13-a pensie, in fiecare an!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Pentru ca se apropie un nou an electoral, parlamentarii se arata mai grijulii fata de popor, scrie stiripesurse.ro.Mai mulţi parlamentari lucrează la un proiect de lege prin care pensionarii ar putea primi bani în plus, relatează Libertatea. Doar că măsura nu-i vizează pe toţi.

Cea de-a 13-a pensie NU va fi chiar pentru toți pensionarii, ci doar celor care nu primesc mai mult de 1.500 de lei lunar.


Citeste si:

Decizia asta ne vizeaza pe toti! Vom iesi mult mai greu la pensie decat ca pana acum!

Cel mai bogat actor roman! Alexandru Arsinel primeste o PENSIE URIASA in urma unei ESCROCHERII!


Aceşti bani ar urma să fie primiţi de beneficiari fie înainte de Sărbătorile de Iarnă, fie înaintea Paştelui. Aleşii nu s-au hotărât încă asupra perioadei când vor fi daţi banii.

Proiectul de lege ar urma să fie depus chiar la începutul sesiunii parlamentare de toamnă.

Cei care lucrează la proiect susţin că nu ar fi un efort bugetar prea mare pentru stat.

“Este o mare umilinţă pentru bătrânii noştri, când, înainte de sărbători, stau la cozi la casele de ajutor reciproc să ia ceva bănuţi împrumut pentru o bucată de carne de porc sau de miel. Vrem să le dăm bani în plus, dar de sume nu vor beneficia toţi pensionarii, ci doar cei care au cu adevărat nevoie”, ne-a declarat unul dintre iniţiatorii legii. Proiectul urmează să fie depus în noua sesiune parlamentară, adică la 1 septembrie, şi se va aplica doar dacă şi ceilalţi colegi parlamentari vor vota această iniţiativă.

Ultimele stiri