Acasă Sanatate FOTO – Mesteca zilnic guma fara zahar! Acest obicei a PARALIZAT-O!

FOTO – Mesteca zilnic guma fara zahar! Acest obicei a PARALIZAT-O!

Din cauza ca mesteca des guma fara zahar, o femeie s-a trezit cu fata paralizata, scrie Daily Mail. 

O tânără femeie din Marea Britanie, mama a patru copii, are mari probleme de sănătate din pricina unui obicei al său. În fiecare zi, timp de aproximativ cinci ani de zile, a mestecat la locul său de muncă gumă de mestecat fără zahăr, iar acum este pe cale de a suferi mai multe intervenţii chirurgicale.

 Obiceiul lui Claire Embleton, de 38 de ani, de a mesteca zilnic gumă, i-a produs mari probleme, pentru că acum femeia nu mai poate deschide gura mai mult de un centimetru şi, pentru a corecta această problemă, va avea nevoie de o operaţie care să îi înlocuiască articulaţia mandibulei cu plăcuţe de metal. 

Citeste si:

Leguma pe care ORICE fumator ar trebui sa o manance!

Iti plac jeleurile? Daca vezi din ce sunt facute nu-ti mai trebuie VREODATA!


Femeia va rămâne şi cu sechele, dar ar putea fi şi desfigurată, pentru că medicul va face intervenţia prin lateralul feţei.

Din păcate, Claire şi-a închipuit mereu că este extrem de sănătos să mestece gumă şi se simţea chiar mândră de faptul că alege gumă fără zahăr. A început iniţial, după ce aproximativ trei ani mestecase gumă cinci ore pe zi, să simtă pocnituri în mandibulă, iar într-o bună zi, pur şi simplu, nu şi-a mai putut deschide gura, aceasta spunând că a simţit o durere intensă, scrie Daily Mail. 

În ciuda analgezicelor şi a unei intervenţii minore, ea nu şi-a revenit şi articulaţiile sale vor trebui să fie înlocuite.

guma 2

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentViziunea celui de-al Treilea Razboi Mondial! Profetiile lui Nostradamus pentru anul 2015!
Articolul următorHOROSCOP: Cum stai cu dragostea in luna august! Zodiile cele mai predispuse la certuri!