Acasă ACTUALITATE Legea Olgutei Vasilescu e atat de proasta ca nici PSD-istii n-o mai...

Legea Olgutei Vasilescu e atat de proasta ca nici PSD-istii n-o mai vor! Se roaga de Iohannis sa n-o aprobe!

Primarul comunei argesene Albota, social-democratul Ion Dumitru, i-a solicitat miercuri premierului Sorin Grindeanu sa analizeze unele prevederi ale proiectului Legii salarizarii, afirmand ca nu-si doreste ca presedintele Klaus Iohannis sa-i ia apararea.

„As vrea sa va uitati asupra Legii salarizarii, pentru ca nu este permis ca aparatului propriu al primarului sa-i stabileasca salariul Consiliul Local. Eu cred ca cel care munceste cu aparatul propriu din primarie cunoaste cel mai bine cat munceste fiecare. (…) Nu l-am votat pe Iohannis, nu vreau sa-mi ia el apararea — ca l-am vazut la televizor ca, vai-doamne, ne poarta de grija noua, administratiei locale. Si nu-mi place, sa ne poarte de grija cei pe care i-am votat si i-am sustinut”, a spus Ion Dumitru, care este si presedintele Asociatiei Comunelor din Arges, citat de aktual24.ro.

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit miercuri, la Mioveni, cu reprezentanti ai administratiilor locale din judetul Arges.
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFOTO – Casa din Prahova care atrage toate privirile! Are forma unui dom geodezic, e gata in 2 luni si ofera economii foarte mari!
Articolul următorDoi romani au murit intr-un accident grav pe o autostrada din Marea Britanie!