Lider PSD despre Dragnea: Daca il schimba acum pe Grindeanu inseamna ca e dus cu pluta! Olguta ar trebui schimbata!

511

Primarul PSD al Iaşiului, Mihai Chirica, lansează un nou atac la adresa colegilor săi social-democraţi. Edilul spune că toţi membrii de partid care vor schimbarea premierului „sunt duşi cu pluta”, potrivit News.ro.

„Nu mi-a plăcut atitudinea unor colegi din partid, care s-au gândit ei să dea cu pietre în premier, doar ca să îi fie pe plac lui Dragnea. Grindeanu nu trebuie să plece, ci trebuie să fie ajutat. El a ajuns acolo nu în urma unui concurs, ci pentru că l-a susţinut partidul. Păi cum să îl dai jos la şase luni, când tot tu l-ai pus acolo. Dacă acum îl dai jos, înseamnă că eşti dus cu pluta. Asta încerc să-i explic lui Dragnea. Nu poţi să faci asta. Dacă faci aşa ceva, atunci rămâi cu pluta. Dar văd că ei nu ştiu să facă politică. Mă ia şi râsul când mă uit, ei sunt într-un alt film”, a spus primarul Mihai Chirica.

Totodată, Chirica a afirmat că este necesară remanierea mai multor miniştri, între care Olguţa Vasilescu şi Sevil Shhaideh.
„Aş face o schimbare la Ministerul Muncii. Olguţa Vasilescu prinde fluturi acolo, a stârnit o Românie întreagă cu Legea salarizării, sunt proteste, sindicatele fierb. Nu aşa se face. Apoi la Ministerul Dezvoltării e varză. O spun în calitate de primar. Au distrus strategiile de dezvoltare, nu se mişcă nimic. Premierul ar trebui să meargă acolo şi să facă ordine. Şi la Ministerul Tineretului sunt probleme, dar şi la Ministerul Sănătăţii. Toţi aceşti miniştri ar trebui remaniaţi. Grindeanu să aibă atribuţiile pe care le merită. La Guvern trebuie să le spună „Eu sunt şeful”, probabil o să o facă”, a mai declarat primarul Mihai Chirica.
Transparenta face diferenta