Acasă ACTUALITATE Fost ministru in guvernul Grindeanu: Langa acest program de guvernare NU poate...

Fost ministru in guvernul Grindeanu: Langa acest program de guvernare NU poate sta niciun guvern!

50

Florin Jianu, fost ministru pentru Mediul de Afaceri in Guvernul Grindeanu, este convins ca niciun guvern nu va reusi sa puna in aplicare prevederile populiste din programul de guvernare al PSD. Dragnea intentioneaza sa produca schimbari in guvern, luandu-l in calcul chiar si pe premier, pentru ca Executivul nu reuseste sa respecte termenele din program.

„Daca ar fi sa parafrasez si eu un clasic in viata, as spune ca daca langa un guvern poate sta un program de guvernare, langa acest program de guvernare cred ca nu poate sta niciun guvern dupa cate vedem, nu poate tine pasul”, a spus Jianu, luni, intr-o conferinta pe teme economice, informeaza hotnews.ro.

„Referitor la ceea ce se intampla in Guvern in acest moment, primul lucru pe care mediul de afaceri il solicita in mod constant reprezinta stabilitatea si predictibilitatea. Daca exista un Guvern, o majoritate parlamentara, hai macar sa cream o stabilitate timp de un an, ca acest guvern sa-si faca treaba, dupa care se trage linie si vedem ce anume trebuie schimbat. Suntem numai dupa 6 luni si vorbim de schimbarea Guvernului. Si stiti cum se intampla lucrurile: sub forma de zvon, dupa care ele devin certitudine in cateva zile”, a mai spus Florin Jianu, care acum rerezinta Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), principala organizatie patronala a micilor afaceri.

Florin Jianu a fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat in Guvernul Grindeanu, dar si-a dat demisia de onoare in februarie 2017, in urma adoptarii Ordonantei de urgenta 13/2017, privind dezincriminarea partiala a abuzului in serviciu si a altor masuri justitie, care au starnit protestele masive din toata tara.

Articolul precedentAvion MIG 21 Lancer prabusit in judetul Constanta!
Articolul următorMedicii ACUZA PSD de minciuna! Legea salarizarii le SCADE veniturile cu 23%!