Acasă ACTUALITATE Lider PSD umilit la Antena 3: Vreti sa va CALC IN PICIOARE?!

Lider PSD umilit la Antena 3: Vreti sa va CALC IN PICIOARE?!

343

Radu Tudor și Codrin Ștefănescu au avut un schimb aprins de replici, la Antena 3, joi seara. Jurnalistul s-a arătat supărat de discursul liderului PSD și i-a reproșat că guvernul Sorin Grindeanu face prea puține.

”Vreți să vă calc în picioare? Vreți să mă apuc de guvernul ăsta să îl calc în picioare? Vreți să spun ce nu merge în majoritatea asta? Schimbați tratamentul de virilitate în majoritatea asta!”, au fost întrebările lui Tudor pentru Ștefănescu.

Secretarul general adjunct al social-democraților, Codrin Ștefănescu, a recunoscut, joi seara, la Antena 3, că în partid există opinia că Toader ar trebui retras din funcție. ”O să vedem! Sunt opinii și opinii. Sunt păreri că nu ar mai trebui să fie ministru. E opinia mea și ea contează. Eu m-am simțit lezat!.”, a declarat Ștefănescu.

Articolul precedentA omorat un om si a ranit alti 7 din TERIBILISM! Tanarul din Arges care a intrat in multime vroia sa faca drifturi in parcare!
Articolul următorPrimar PSD luat de mascati chiar din biroul de la primarie! E acuzat ca a furat 200.000 de lei bani publici!