19.9 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăACTUALITATEDe ce PSD-ul o tine dintr-un scandal intr-altul, de patru luni: Visul...

De ce PSD-ul o tine dintr-un scandal intr-altul, de patru luni: Visul lui Dragnea este sa devina PRESEDINTELE Romaniei, de aici se trag toate cele intamplate!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ce poți să îți dorești când te naști țăran în una din cele mai sărace zone ale României, Teleorman? Să ajungi președinte. Din sărăcie poți merge pe calea lui Mircea cel Bătrân să-ți aperi râul, ramul sau poți prinde ură și să nu-ți pese de ceea ce se întâmplă cu țara ta care oricum te ținea în sărăcie, scrie romani-buni.info.

Pe Facebook, jurnalistul Dan Cristian Turturică a scris: Interesantă ultima postare a lui Ponta pe FB. Nu pentru atacul virulent la Dragnea și nici pentru că recunoaște că l-a copiat pe Năstase (asta știm de vreo 15 ani).

Ci pentru că și el confirmă că visul lui Dragnea este să devină președinte. De acolo ni se trag multe din cele întâmplate în ultimele luni, inclusiv dezmățul populist.

Scrie Ponta: ”a fost sincer ca el nu vrea sef la Camera Deputatilor – nu i “ca sa dea cu ciocanelul” – cum este sincer si acum cand spune ca nu vrea sa fie Prim Ministru in locul lui Grindeanu”

Pe Facebook, Victor Ponta a scris:

”Afirmatia lui Liviu Dragnea este o aroganta si o jignire inutila / nu pentru Adrian Nastase ci pentru noi toti cei care am crescut si am muncit doar in PSD!

Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine / eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun Prim Ministru al Romaniei ( si vad ca si prietenii si adversarii recunosc azi ca Guvernele PSD din 2000-04 si 2012-15 au fost cele mai performante pana acum)! Am mai incercat sa il copiez si sa fac din PSD un partid respectat pe plan intern si international si un partid care isi respecta si alegatorii si membrii!

Liviu Dragnea ( din pacate) nu a incercat nimic din aceste lucruri – el doar il copiaza pe modelul sau politic Traian Basescu in a transforma PSD in PD -ul anilor 2000 – si guvernarea Romaniei in conducerea Consiliului Judetean Teleorman.

De altfel in atitudinea fata de Ministrul Tudorel Toader ( cand a spus primul ca “nu se impune schimbarea sefei DNA” si ca sustine orice decizie a Ministrului pentru ca azi sa spuna exact invers) – am recunoscut modul in care Liviu Dragnea a copiat perfect “stilul Basescu”!

Nu doresc niciuna dintre functiile lui Liviu Dragnea ( a fost sincer ca el nu vrea sef la Camera Deputatilor nu i “ca sa dea cu ciocanelul” – cum este sincer si acum cand spune ca nu vrea sa fie Prim Ministru in locul lui Grindeanu ???) – imi doresc doar sa copieze performanta guvernamentala a lui Adrian Nastase si nu a lui Traian Basescu – modelul / ar fi bine pentru PSD si pentru Romania.

PS – imi propusesem sa nu mai scriu nimic de Dl Dragnea ( de dragul celor care au votat PSD)! Dar daca vad ca acum el vorbeste despre Adrian Nastase si despre mine ca sa isi acopere propriile frustrari si neimpliniri ….”

Ultimele stiri