15.6 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATELiderii AUR în delir: Bogdan Stanoevici NU a murit de Covid! Nu...

Liderii AUR în delir: Bogdan Stanoevici NU a murit de Covid! Nu ne puteți omorî pe toți!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Senatorul Adrian Costea a plecat de la AUR în Alternativa Dreaptă

Ascensiunea Partidului Alternativa Dreaptă dar și fracționarea curentului conservator...

Tribunalul Bucuresti il scoate pe George Simion la conducerea AUR in afara legii

Tribunalul București a anulat procesul verbal al Congresului extraordinar...

Senatoarea AUR Diana Sosoaca are o postare deliranta dupa ce Bogdan Stanoevici a murit. Ea sustine ca actorul nu a murit din cauza coronavirusului si ca ar fi rugat-o sa „lupte pana la capat”. „Nu ne puteti omori pe toti”, striga Sosoaca.

„PENTRU TOTI „DESTEPTII ” DIN MEDIA: Bogdan Stanoevici NU A MURIT DE COVID! SE VINDECASE LA 2 SAPTAMANI DUPA INTERNARE. BOGDAN AVEA AFECTIUNI DE O VIATA CARE NU I-AU FOST TRATATE. LA 62 DE ANI, ARATA CA LA 45. M-A RUGAT SA LUPT PANA LA CAPAT SI SA NU MA LAS. AVIZ AMATORILOR SI CRIMINALILOR DIN SISTEM! NU NE PUTETI OMORI PE TOTI!”, a scris Sosoaca pe Facebook.

Diana Sosoaca i-a amenintat, la sfarsitul lunii decembrie, cu plangeri penale pe medicii care aveau grija de Bogdan Stanoevici, internat cu coronavirus. Stanoevici a murit, marti, 12 ianuarie la spitalul CC Iliescu din Capitala.

”Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se afla in coma de aseara. A luat o infectie nosocomiala. Eu i-am avertizat sa il lase in pace si sa ii aplice un tratament mediu, nu acut pentru ca au posibilitatea sa aplice tratamente raportat la fiecare pacient in parte. Dupa avertismentul asta Bogdan a intrat in coma. Eu sper sa nu fie o coma indusa. Eu va spun ca voi actiona in consecinta. Copilul lui a venit deja din Franta. Deja mor prea multi oameni in spitale, prea multi oameni sunt in coma si nu ar trebui sa fie. Se aduna din ce in ce mai multe probe impotriva acestor protocoale impuse si chiar voi sesiza interventia Parchetului General care trebuie sa desfasoare controale la toate spitalele”, a declarat Diana Sosoaca pe 20 decembrie.

Stanoevici a participat alaturi de Sosoaca la manifestatiile impotriva masurilor luate de autoritati pentru a stavili pandemia. In 16 mai 2020, el a protestat in Piata Victoriei impotriva ”dictaturii sanitare”, unde s-a pupat si s-a imbratisat cu alti protestatari.

La inceputul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara ca nu poarta masca de protectie impotriva infectiei cu noul coronavirus pentru ca este „sanatos”.

„Pentru a evita speculatiile ulterioare si atacurile inutile, va spun eu acum – faptul ca nu port masca este in primul rand pentru ca sunt sanatos. Si aici il citez pe ministrul Sanatatii, care a spus ca masca o poarta oamenii bolnavi, oamenii sanatosi nu o poarta. Am facut in fiecare luna cate un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de alta parte, am purtat-o acolo unde eram obligat sa o fac, pentru ca eu sunt un respectuos al legii si mi-a iesit un herpes. Imi pare foarte rau ca va dau din casa, dar in momentul in care as pune masca s-ar produce o infectie si chiar nu am timp de infectii in acest moment”, a sustinut atunci Stanoevici.

Tot atunci, Bogdan Stanoevici a spus ca este convis de faptul ca virusul a fost creat intr-un laborator.

„Acest virus a fost creat in laborator. Nu mai exista niciun fel de dubiu asupra acestei situatii. Exista brevetul inregistrat si la Paris si la New York. Acest virus, fiind creat in laborator, deci nefiind creat in natura, este extrem de periculos, pentru ca suporta foarte multe mutatii. Ne aflam deja la cea de-a noua mutatie a acestui virus. In momentul in care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident ca nu exista un vaccin care sa poata sa acopere toate aceste mutatii”, a afirmat Bogdan Stanoevici.

Ultimele stiri