Acasă ACTUALITATE Liderul PSD care refuză masca și nu crede în Covid: „Guvernantii creeaza...

Liderul PSD care refuză masca și nu crede în Covid: „Guvernantii creeaza psihoza in masa, stimuleaza panica”

77

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, ca anumiti reprezentanti guvernamentali fac, in mod intentionat, afirmatii foarte grave pentru a stimula panica in randul populatiei.

„Campania electorala a debutat in niste conditii speciale, determinate de pandemie, care au fost inasprite chiar in aceasta perioada. Am avut ocazia sa constatam ca diversi reprezentanti guvernamentali, in mod intentionat, fac afirmatii foarte grave pentru a crea o anumita psihoza, pentru a stimula panica, frica oamenilor si a-i impiedica pe acestia sa socializeze. Aceasta este, de fapt, principala tinta a acestor masuri pentru ca, altminteri, am fi beneficiat de niste masuri mai serioase, cum ar fi asigurarea stocurilor de medicamente pentru ca am vazut, la un moment dat, ca lipseau din spitale medicamentele specifice si multe alte masuri serioase”, a precizat, pentru Agerpres, Dumitru Buzatu.

El a afirmat ca nivelul de nemultumire in randul populatiei este in crestere si a subliniat ca oamenii trebuie sa analizeze foarte bine ce propun partidele pentru urmatoarea perioada.

„Guvernul si presedintele au refuzat amanarea alegerilor si incearca prin fel de fel de tertipuri sa determine populatia sa sprijine ‘Guvernul meu’, sa formeze o majoritate in jurul PNL-ului si tot asa mai departe. Lucrurile acestea trebuie judecate foarte bine la nivelul cetatenilor, la nivelul alegatorilor si daca ei doresc ca aceste masuri sa fie inasprite in permanenta, daca ei doresc ca izolarea sa fie factorul unor politici de combatere a pandemiei, singurul factor, de fapt, fara sa tina cont ca oamenii nu pot trai in izolare multa vreme, daca ei doresc sa promovam o viziune negativa a economiei, o viziune de stagnare, de eliminare a programelor care sa duca la dezvoltare, mai ales a zonelor care sunt mai putin favorizate din tara noastra, daca doresc sa duca la stagnare sau scadere economica, nu au decat sa urmeze sugestiile presedintelui Iohannis, care este varful de lance al PNL”, a opinat Buzatu.

Presedintele PSD Vaslui a mai afirmat ca, la nivelul judetului, candidatii social-democrati vor avea o campanie electorala bazata pe prezentarea programelor de dezvoltare propuse.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPreședintele Iohannis: Măsurile luate de Guvern dau rezultate. Numărul maxim de cazuri se situează în zona 10.000
Articolul următor„Ultima magarie comisa de Dorneanu”. CCR prinsă cum susține pe față PSD, fără argumente!