Acasă ACTUALITATE Liderul PSD s-a facut de ras la vot: „Cei care au fost...

Liderul PSD s-a facut de ras la vot: „Cei care au fost obraznici sa primeasca azi nuiaua”

1122

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a votat dumunica la Buzau la ora 08.20.

„Am votat pentru ca romanii sa-si ia viata inapoi, pentru ca de maine Romania sa aiba un plan concret si specialistii capabili pentru gestionarea pandemiei si a crizei economice. Pentru cei care au nevoie de pensii, alocatii. Am votat si impotriva incompetentei si indolentei”, a declarat Ciolacu.

„Indemn romanii sa vina astazi la vot, e un vot crucial pentru urmatorii patru ani, si sa voteze in spiritul sfantului Nicolae. In care, pentru cei care au fost cuminti sa le aduca daruri si pentru cei care au fost obraznici sa le aduca nuiaua”, a mai spus Ciolacu.

Sectiile de votare din tara s-au deschis duminica, peste 18 milioane de alegatori fiind asteptati la urne pentru a decide cine ii va reprezenta in Parlament, in urmatorii patru ani.

In tara sunt organizate 18.802 sectii de votare, peste 1.200 in Bucuresti.

Votarea in tara se desfasoara intr-o singura zi – duminica, de la ora 7,00 pana la 21,00.

La ora 21,00, presedintele biroului electoral al sectiei de votare declara votarea incheiata si dispune inchiderea localului de vot. Alegatorii care, la ora 21,00, se afla in sediul sectiei de votare, precum si cei care se afla la rand in afara acestui sediu pot sa isi exercite dreptul de vot pana cel mult la ora 23,59, acestia primind bonuri de ordine cu stampila de control a sectiei de votare.

In strainatate, se voteaza pe parcursul a doua zile – sambata si duminica, fiind organizate peste 700 de sectii.

Senatorii si deputatii sunt alesi prin scrutin de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale, pentru un mandat de patru ani.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPremierul Orban la vot: ”Astăzi, românii au puterea să decidă în ce direcție se va îndrepta România”
Articolul următorIohannis: ”Avem șansa istorică astăzi de a alege un Parlament mai bun, care realmente se ocupă de problemele românilor”