Acasă ACTUALITATE Premierul Orban le cere românilor să iasă la vot: “Nu trebuie să...

Premierul Orban le cere românilor să iasă la vot: “Nu trebuie să repetăm greşeala din 2016”

96

Prim-ministrul Ludovic Orban (PNL) îi îndeamnă pe români să meargă să voteze, duminică, subliniind că “următorul Parlament trebuie să fie unul reprezentativ pentru secţiuni cât mai largi din societate”.

“Dragi români, mai sunt peste trei ore până la închiderea secţiilor, timp suficient pentru a vă exprima dreptul fundamental de a vota. Vor urma patru ani fără alegeri. Patru ani în care este mai important ca niciodată să avem un Parlament responsabil şi un Guvern competent la conducerea României. Avem de valorificat oportunităţi fără precedent în istoria noastră recentă. Nu rataţi şansa de a decide viitorul României. Votul dumneavoastră de astăzi va face diferenţa dintre o Românie respectată la nivel internaţional şi una izolată. Dintre o Românie care îşi respectă cetăţenii şi una care îi alungă peste hotare. Dintre o Românie dezvoltată, modernă şi încrezătoare în forţele sale şi una coruptă, săracă şi lipsită de perspectivă”, a scris premierul pe pagina sa de socializare, informează Agerpres.

El susţine că, “în urmă cu patru ani, prezenţa scăzută la vot a generat un Parlament cu un deficit considerabil de legitimitate”.

“Nu trebuie să repetăm greşeala din 2016, atunci când peste 60% dintre cetăţenii cu drept de vot nu au participat la alegeri. Următorul Parlament trebuie să fie unul reprezentativ pentru secţiuni cât mai largi din societate. Iar acest lucru nu va fi posibil fără o participare mai numeroasă la vot din partea dumneavoastră”, subliniază şeful Executivului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTudor Chirila, indemn pentru tineri: ”Dacă nu vrei să mergi la vot pentru tine, du-te și votează pentru cineva la care ții”
Articolul următorCând a văzut rezultatele, Victor Ponta și-a anunțat retragerea: E timpul pentru familie, noi proiecte…