Acasă ACTUALITATE Când a văzut rezultatele, Victor Ponta și-a anunțat retragerea: E timpul pentru...

Când a văzut rezultatele, Victor Ponta și-a anunțat retragerea: E timpul pentru familie, noi proiecte…

Victor Ponta, liderul Pro România, a postat un mesaj pe Facebook, în noaptea de duminică spre luni, în care sugerează că se retrage din viața politică, cel puțin pentru o perioadă, după ce rezultatele provizorii ale alegerilor parlamentare indică o înfrângere a partidului său, care nu reușește să treacă pragul de 5 la sută și să ajungă în Parlament.

„Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!”, scrie Victor Ponta pe Facebook, mulțumindu-le tuturor celor care i-au fost alături „în acest proiect”.

„Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!
Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalți!  NEVER GIVE UP!” – a scris Victor Ponta, fără a da alte detalii.

Expresia în limba engleză cu care fostul premier își încheie postarea („Niciodată nu te da bătut”) sugerează că ar putea fi vorba despre o decizie temporară de a face pasul înapoi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPremierul Orban le cere românilor să iasă la vot: “Nu trebuie să repetăm greşeala din 2016”
Articolul următorPe cine au trimis românii în Parlament: Cine este Diana Iovanovici-Șoșoacă, noul senator AUR?