facebook
Monden

Lindsay Lohan recurge la masuri disperate pentru a face rost de bani

Lindsay Lohan nu a reusit sa isi rezolve problemele de ordin financiar, prin urmare apeleaza la masuri drastice pentru a depasi acest impas. Recent, sora mai mica a actritei, Ali, a fost vazuta cand incerca sa vanda mai multe haine de-ale lui Lindsay, pentru a o ajuta pe aceasta.

Ali Lohan a incercat sa vanda hainele si accesoriile surorii sale mai mari la magazinele vintage din Wasteland, deoarece conturile bancare ale lui Lindsay sunt aproape goale. Tanara, in varsta de 18 ani, a negociat la sange pentru fiecare obiect vestimentar vandut si a mizat pe celebritatea lui Lindsay pentru a obtine un pret bun.

„Imi dai doar 30 de dolari pentru asta? A costat 700! E ridicol! Plus ca ar trebui sa valoreze mai mult, fiindca Lindsay a fost fotografiata cand le purta, asa ca se mai adauga ceva la pret”, ar fi declarat Ali, potrivit unui martor prezent la negocieri.

Protagonista filmului „Liz & Dick” datoreaza Fiscului american peste 230.000 de dolari, deoarece nu si-a mai platit taxele si impozitele din 2010.

Share Page

Close