Acasă ACTUALITATE Liviu Dragnea a iesit din puscarie. Ca sa mearga la spital pentru...

Liviu Dragnea a iesit din puscarie. Ca sa mearga la spital pentru ca are coronavirus!

Fostul stapan al PSD, Liviu Dragnea, are coronavirus a anuntat Digi24.

Potrivit Digi 24, fostul lider al PSD a facut un test PCR pe 9 decembrie, iar acesta a iesit pozitiv. Conform sursei citate, Dragnea se simte bine, insa a fost internat intr-o sectie a Spitalului Penitenciar Jilava, destinata detinutilor care au coronavirus.

Avocata Flavia Teodosiu sustine ca Dragnea ar fi contractat virusul de la un coleg de celula.

Avocata a declarat recent ca starea de sanatate a fostului presedinte PSD s-a agravat in ultimele trei luni, ca urmare a unor decizii „injuste” luate la nivelul ANP si Penitenciarului Rahova, acesta avand „mai multe hernii la nivelul coloanei”.

”Domnul Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflate in zona cervicala si o parte in zona lombara. La sosirea acestuia in penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atesta aceasta conditie medicala. De asemenea, pe parcursul detentiei, acesta a beneficiat de tratament cu medicamente antiinflamatoare, pentru a ameliora durerile cauzate de herniile multiple, insa nicio masura nu a fost luata pentru a preveni agravarea acestora”, a adaugat Teodosiu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPSD negociază prin restaurante ascunse cu AUR. Ciolacu: ”Categoric!”
Articolul următorPartidele sunt invitate astăzi la Cotroceni pentru discutii referitoare la noul Guvern. PSD anunta ca face scandal, AUR circ!