Acasă Economie Liviu Dragnea anunta ca PSD infiinteaza o mega companie care va vamui...

Liviu Dragnea anunta ca PSD infiinteaza o mega companie care va vamui exporturile agricole ale Romaniei!

13

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şeful PSD, a anunţat marţi, la Călăraşi, că a discutat cu premierul Mihai Tudose despre înfiinţarea în cel mai scurt timp – maximum o lună – a unei Case române de Comerţ.

„Am vorbit cu prim-ministrul şi, în foarte scurt timp, vom înfiinţa o Casă română de Comerţ, o companie de stat care să înceapă să se implice în relaţiile şi de import-export şi de preluare a produselor agricole şi legumicole şi zootehnice. De exemplu, sunt foarte multe cereri de miei, de oi din diverse ţări, din Golf, sunt, de asemenea, solicitări mari din China, de cantităţi uriaşe de carne. Este aproape imposibil ca un trader să vină să ‘se plimbe’ prin România şi să găsească el o sută de mii de capete sau două sute de mii de capete de oi sau de miei. De asemenea, cu cerealele, cu legumele la fel”, a declarat Dragnea, la Călăraşi.

Potrivit lui Dragnea, viitoarea companie, după ce va fi înfiinţată, va deveni un actor important în domeniu, scrie agerpres.ro.

„Sigur că unii se vor supăra, ne vor critica (…) , dar până la urmă interesul nostru este al producătorilor români. Va fi înfiinţată în maximum o lună, să vedem dacă e nevoie de HG sau de lege”, a precizat liderul PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPapa Francisc propune Europei o solutie noua la criza refugiatilor!
Articolul următorFirme din Italia, Japonia si China se lupta sa construiasca podul urias de peste Dunare!